WEBSHOP

Speciaalbierpakket

Speciaalbier pakket voor de bierliefhebber

Op zoek naar een origineel cadeau voor de bierliefhebber? Een speciaalbier pakket is gegarandeerd een cadeau wat gewaardeerd gaat worden. In het pakket zitten 6 bieren, variërend van verfrissend witbier tot het trendy blond ale bier. De bieren zijn allemaal door onszelf in Gemert ontwikkeld en op ambachtelijke wijze gebrouwen in de bijbehorende kleinschalige brouwerij. Wil je liever dat diegene zelf zijn/haar cadeau kan uitzoeken? Geef dan een cadeaukaart zodat ze zelf invulling kunnen geven aan hun cadeau. Het is de perfecte verrassing voor zowel vrienden, familieleden als (zakelijke) kennissen. Of je nu een speciaalbier pakket wilt bestellen of gewoon lekker wilt genieten van een aantal bieren; met een SoloBeer cadeaubon is het allemaal mogelijk! Geef direct een persoonlijke boodschap mee door een handgeschreven kaartje toe te voegen.

Speciaalbier pakket met ambachtelijk gebrouwde bieren

Voordat onze bieren in het speciaalbier pakket terecht komen, gaat daar een heel proces aan vooraf. Allereerst hebben we de basis van ons bier nodig, namelijk graan dat wordt ontkiemd en vervolgens gedroogd. Wat overblijft wordt ook wel mout genoemd en dit gaan we malen totdat er een beslag ontstaat. Daarna wordt het beslag gefilterd en wordt de heldere en zoete vloeistof die is overgebleven gekookt. Na het koken wordt de substantie in een fermentatietank gedaan waaraan gist wordt toegevoegd. Zodra er een week voorbij is, moet het bier nog een aantal weken nagisten in de lagertanks. Ten slotte gaat het bier in een helderbiertank en is het klaar om afgevuld te worden. Wil je dit proces met eigen ogen zien? Reserveer dan een bierproeverij in Den Bosch waarbij je wordt meegenomen in het bierbrouwproces.

Proeverij op locatie

Staat er binnenkort een evenement of feest op de planning waarbij je iets speciaals wilt bieden aan jouw klanten of gasten? Natuurlijk is het mogelijk om zowel een bierproeverij in Den Bosch als bij jou op locatie te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsfeesten, thuisfeesten en het is eventueel ook mogelijk om een minikroeg op locatie op te bouwen. Wij zullen zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo zullen wij zorgen voor de bieren, het glaswerk, de proefformulieren en uiteraard de bezorging. Wil je nog wat extra’s? Aanvullen kunnen we vooraf en achteraf Premium pils van de tap verzorgen uit onze collectie speciaal bier in Den Bosch. Neem direct contact op om een bierproeverij in Den Bosch en omgeving te reserveren.

Previous
Next

nieuwste bieren, speciaal bierpakket, belgische bieren, gratis verzending vanaf 40 euro, den bosch, perfecte cadeau, goed idee, volgende dag bezorgd, nieuwe bieren, bier cadeau, speciaalbier pakketten verschillende bieren, verschillende soorten, speciaal bieren laten bezorgen, bierpakket cadeau

GRATIS BEZORGING

VANAF 40,- EURO

THUISBEZORGD

1-3 DAGEN IN HUIS

BETAAL MAKKELIJK

VIA IDEAL

Verzending

Alle bestellingen via onze webshop worden zorgvuldig verpakt en verstuurd via Post NL  Ieder biertje wordt individueel ingepakt zodat er vrijwel geen schade kan ontstaan tijdens het transport.

Betaling

Betaal eenvoudig met iDeal in de webshop. Wij maken gebruik van betalingsvewerker Mollie om via een beveiligde verbinding een transactie uit te voeren.