WEBSHOP

SOLO BEER WEBSHOP

Speciaalbier bestellen rechtstreeks uit de bierbrouwerij! Kies zelf uit onze speciaalbieren of kies een van de bierpakketten die wij voor je hebben klaar staan. Dan komen wij het bij jou thuis afleveren! Gratis Thuisbezorgd in Gemert.  Of je nu naar speciaalbier op zoek bent of een speciaalbier pakket of speciaalbier glazen, we hebben het allemaal. Speciaalbier bestellen is makkelijk en snel. 

GRATIS BEZORGING

VANAF 40,- EURO

THUISBEZORGD

1-3 DAGEN IN HUIS

BETAAL MAKKELIJK

VIA IDEAL

wij houden van bieren en hebben verschillende soorten speciaalbieren die jij lekker vindt. Verschillende speciaalbieren voor de echt bierliefhebber. We hebben diverse bieren voor een origineel cadeau; Bierpakket als cadeau of bierglazen of stel je eigen bierpakket samen in jouw bestelling

In de online bierwinkel van Solo Beer vind je een variëteit aan bierpakketten. De bierpakketten zijn door onze brouwers samengesteld om je een boeiende proeverij te laten beleven, door bieren die overeenkomsten hebben maar ook verschillen goed met elkaar te kunnen vergelijken. Heerlijk om zelf te ontdekken of om cadeau te doen. Hiermee kun je iemand enorm verrassen.

Een heerlijke dorstlesser, maar voor ons het veel meer dan dat. Wij houden ervan om bieren rustig te degusteren, te vergelijken en zo nieuwe nuances te ontdekken in het bier dat we brouwen. Proef met ons mee door een van onze bierpakketten te bestellen. Met vrienden thuis in gezelschap of thuis alleen. Je zult dan vertrouwde smaken herkennen in onze bieren, maar ook nieuwe die je nog nooit hebt geproefd. Bierpakketten openen je ogen en je smaakpupillen en zorgen ervoor dat je nog meer geniet dan eerder. We maken een bierproeverij laagdrempelig door alle tools te bieden die nodig zijn. Je ontdekt een wereld van nieuwe smaken.

Bierproeverij of bierpakket van Solo Beer

Bierpakketten van Solo Beer bieden veel smaak en veel bierplezier. Onze bierpakketten bieden alles voor een gezellige proeverij. Bij een proeverij leer je vele nieuwe facetten van bier kennen. Het kan interessant zijn om smaaknotities te maken. Wat ruik je, wat proef je, welke aroma’s herken je? Heb je smaakassociaties? Noteer en leer van jezelf! Gebruik hiervoor het bijgeleverde proefformulier.

Een licht bier opent je smaak. Daarom raden we aan om licht beginnen. Het is ook prettig om de eerste dorst te kunnen lessen met een licht biertje. Bouw daarna op naar zwaardere donkere bieren. We adviseren niet met een te bitter bier te beginnen. Hop zorgt ervoor dat je het volgende biertje minder goed proeft.

Als je met de proeverij van je bierpakket begonnen bent, kun je de zwaardere en meer karakteristieke bieren aan bod laten komen. Verschillende blonde en bittere bieren naast elkaar kunnen je interessante verschillen in hop-aroma’s laten ervaren. Ervaar het pittige karakter van een IPA. Donkere bieren met een sterk moutprofiel – karamel, tonen van chocolade – kunnen beter tegen het einde van de proeverij plannen.  Geniet er rustig van. Welk bierpakket inspireert jou tot een heerlijke proeverij?

De ideale afwisseling: een speciaalbier pakket

Al jaren worden er wereldwijd veel lekkere biertjes gebrouwen. Ben jij een echte bierliefhebber? Dan wil je waarschijnlijk zo veel mogelijk speciaalbieren uitproberen. Dat kan bij Solo Beer! Wij hebben een aantal speciaalbieren gebundeld in een speciaalbier pakket. Proef de verschillende smaken, krijg een inkijkje in wat wij brouwen en bepaal jouw favoriete speciaalbier. Ideaal om zelf, of samen met vrienden, een momentje te genieten. Ook is het speciaal bierpakket leuk en verrassend om cadeau te doen. Heb jij al een pakket op het oog?

Bierpakketten kiezen

In de webshop vind je een ruime keuze aan bierpakketten. Uiteraard hebben we rekening gehouden met verschillende smaken en thema’s. Combineer je bier graag met eten of hapjes? Bij ons vind je ook bierpakketten met een snack daarbij, of pakketten die uitstekend met een bourgondische maaltijd kunnen worden gecombineerd. Zelf kun je natuurlijk altijd leuke bier-spijshapjes serveren bij je proeverij.

Bierpakket online bestellen

Bij Solo Beer kun je makkelijk en snel je bierpakket online bestellen. Zo nemen we jou werk uit handen. We zorgen er ook voor dat de bieren breukvrij worden verpakt en vervolgens bij je thuis geleverd worden. Jij hebt maar een taak: het proeven van de heerlijkste bieren. Proost, Cheers.