WEBSHOP

Speciaal bier Den Bosch

Speciaal bier in Den Bosch rechtstreeks uit de brouwerij

Op zoek naar ambachtelijk speciaal bier in Den Bosch? Wij zijn een bierbrouwerij in Gemert en brouwen op ambachtelijke wijze heerlijk bier met een twist. Een van onze bieren in het vaste assortiment is ‘Weizen/Wheat’. Dit bier bestaat uit een verfrissende biologische combinatie van witbier en weizen. Hierdoor heeft het bier een zachte volle moutsmaak in combinatie met een zoet romige afdronk. Wist je dat weizen of weisse tarwe betekent? Dit heeft dus helemaal niks met de kleur van het bier te maken. Zoals je ziet is het bier namelijk helemaal niet bleek of wit. Van dezelfde vergelijking is sprake bij witbier die zijn naam dankt aan tarwe wat vroeger tarwe ‘weit’ heette. Na een kleine verbastering werd ‘weit’ vervolgens ‘wit’. Naast de kleur is een ander kenmerk van ons weizenbier dat het speciale weizengist bevat. Dit gist zorgt voor fruitige aroma’s zoals Citrusfruit. Meer weten over ons speciaal bier in Den Bosch? Volg ons dan op Facebook!

Speciaal bier in Den Bosch bestellen

Een ander karakteristiek biertje uit ons assortiment speciaal bier in Den Bosch is de ‘Blond Ale’. Dit is een biologische blond ale (6%) blondbier met geuren van fruit en vers brood. Het is een echt zomerbier met frisse citrusfruit- en hoptonen. Hierdoor heeft het bier een krachtige en vloeiende afdronk. Deze bierstijl komt aan zijn naam door de mooie goudgele kleur. Dat is precies waar je blondbier aan herkent. Aan deze biersoort is meer hop toegevoegd dan bij een pilsener. Hierdoor is de smaak van het bier licht bitter en toegankelijker voor een grote doelgroep. Verder zorgt de mout in combinatie met de hop ervoor dat deze goed te combineren is met eten. Benieuwd naar onze andere soorten speciaal bier in Den Bosch? Bestel direct een speciaalbier pakket om de verschillende soorten uit te proberen!

Speciaal bier proeverij reserveren

Wil je samen met vrienden, familie of je buren genieten van een bierproeverij in Den Bosch of bij jou thuis? Wij verzorgen dat graag voor je zodat je het hele assortiment ambachtelijk gebrouwen speciaal bier in Den Bosch kunt proeven. Deel je flesje bier, proef samen en leer van elkaars ervaringen; dat staat centraal tijdens een bierproeverij. Bij het beschrijven van smaken is er geen sprake van het goede of foute antwoord omdat het heel persoonlijk is. Verder zorgen wij voor handige hulpmiddelen bij het proeven, zoals proefformulieren en het smaakwiel. Bestel je vandaag speciaal bier in Den Bosch? Dan is het binnen 1-3 dagen thuisbezorgd! Ga hier naar bierproeverij

GRATIS BEZORGING

VANAF 40,- EURO

THUISBEZORGD

1-3 DAGEN IN HUIS

BETAAL MAKKELIJK

VIA IDEAL

Verzending

Alle bestellingen via onze webshop worden zorgvuldig verpakt en verstuurd via Post NL  Ieder biertje wordt individueel ingepakt zodat er vrijwel geen schade kan ontstaan tijdens het transport.

Betaling

Betaal eenvoudig met iDeal in de webshop. Wij maken gebruik van betalingsvewerker Mollie om via een beveiligde verbinding een transactie uit te voeren.