Bierproeverij

Op zoek naar een leuke activiteit tijdens de feestdagen? Bierproeverij van Speciaalbier is Perfect voor de feestdagen! Samen met vrienden of familie speciaalbier proeven. Mogelijk om op afstand samen heerlijk speciaalbier te proeven. Ook te combineren met een sneukelbox. Of liever een bierpakketBierbrouwerij Nederland

GRATIS BEZORGING

VANAF 40,- EURO

THUISBEZORGD

1-3 DAGEN IN HUIS

VANAF 15,- EURO

BETAAL MAKKELIJK

VIA IDEAL

Speciaal bier Den Bosch | Solo beer

Bierproeverij | Thuisproeverij | (3 pers.)

Samen met 3 vrienden zelf een bierproeverij houden? Dit pakket bevat 3x 4 bieren uit het assortiment van Solo Beer. Daarnaast bevat dit pakket alle benodigdheden om een proeverij naar behoren uit te voeren.

 

Maak dit pakket compleet met glazen en een sneukelbox.

Bierproeverij

Samen met 3 vrienden zelf een bier proeverij houden? Dit pakket bevat 6x 4 verschillende speciaalbieren uit het assortiment van Solo Beer. inhoud is genoeg voor 6 personen. Daarnaast bevat dit pakket alle benodigdheden om een proeverij naar behoren uit te voeren.

Maak dit pakket compleet met speciaalglazen en een sneukelbox.

Speciaal bier Den Bosch | Solo beer
Speciaal bier Den Bosch | Solo beer

Proeverij op je werk of thuis

Wil jij een compleet verzorgde bierproeverij met begeleiding erbij? Dat kan ook. Dit pakket is samen te stellen naar wens. Het enige wat je nodig hebt is een locatie en een datum. Wij verzorgen de rest. 

Een informele proeverij met 5 bieren (15cl). De bieren geven een goed beeld van het variërende bierlandschap in Nederland. 

Makkelijk uit te breiden tot 30 personen.