WEBSHOP

Bierproeverij Den Bosch

Complete bierproeverij Den Bosch

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met vrienden of familie in Den Bosch? Een bierproeverij is daarop het perfecte antwoord want je kunt deze proeverij bij jou thuis laten plaatsvinden. Je kunt bij ons terecht voor een bierproeverij in Den Bosch tot en met 30 personen. De proeverij zal ongeveer tussen de 1,5 tot 2 uur duren. Wat kun je verwachten? Tijdens de informele proeverij zul je kennismaken met 5 bieren (15 cl) die een goed beeld geven van het variërende bierlandschap in Nederland. Allereerst starten we met een algemene uitleg over het bierbrouwproces achter de bieren die je gaat proeven. Vervolgens gegeven we uitleg over recepten, de ontwikkeling van smaken en andere daaraan gerelateerde onderwerpen. Wil je meer weten over deze complete bierproeverij in Den Bosch of omgeving? Neem contact met ons op! 

Onderwerpen tijdens de proeverij.

  • Welk bier is er, soorten bier, verschillende bieren proeven; lichte bieren tot donkere bieren, wat is een Ipa, Weizen etc.
  • Geuren en smaken, smaak van het bier,
  • Welk glas gebruik je (juiste glazen)
  • Blind proeven
  • Weten wat je wilt proeven qua smaak
    • Bier proeven tips

* Vanuit onze Brouwerij kunnen we ook een online bierproeverij organiseren. 

Liever zonder begeleiding een proeverij organiseren? 

bierproeverij thuis met uitleg

Alles over de bierproeverij in Den Bosch

Tijdens de bierproeverij in Den Bosch of op locatie gaan we dieper in op de geschiedenis van bier en de ingrediënten die worden gebruikt. We zullen ook door het bierlandschap heenlopen waarbij de verschillende bierstijlen aan bod komen. Tijdens de proeverij krijg je wat tips en tricks mee over hoe je proeft als een pro. Zo komen kijken, ruiken, aroma en smaak aan bod. Ook krijg je een korte uitleg over smaak en de manier om te proeven. Dan is het tijd voor het echte werk! Tijdens de proeverij kun je vijf bieren met verschillende bierstijlen proeven. Uiteraard is er ruimte om het geproefde te vergelijken en te bespreken. Naderhand is het mogelijk om de geproefde bieren aan te schaffen om er zo ook thuis van te genieten. Kun je niet kiezen? Bestel dan een speciaalbier pakket of een thuisproeverij.

Proeverij op locatie

Staat er binnenkort een evenement of feest op de planning waarbij je iets speciaals wilt bieden aan jouw klanten of gasten? Natuurlijk is het mogelijk om zowel een bierproeverij in Den Bosch als bij jou op locatie te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsfeesten, thuisfeesten en het is eventueel ook mogelijk om een minikroeg op locatie op te bouwen. Wij zullen zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo zullen wij zorgen voor de bieren, het glaswerk, de proefformulieren en uiteraard de bezorging. Wil je nog wat extra’s? Aanvullen kunnen we vooraf en achteraf Premium pils van de tap verzorgen uit onze collectie speciaal bier in Den Bosch. Neem direct contact op om een bierproeverij in Den Bosch en omgeving te reserveren.

Bieren - vast assortiment

GRATIS BEZORGING

VANAF 40,- EURO

THUISBEZORGD

1-3 DAGEN IN HUIS

BETAAL MAKKELIJK

VIA IDEAL