Bierbrouwerij Solo Beer Brewery, Ons verhaal

Bierbrouwerij Solo Beer Brewery, Ons verhaal

In 2014 begint het verhaal als geintje tussen een aantal collega’s op de achterkant van een viltje. Je moet Puck’s speciaalbieren beginnen!  Echt iets voor jou een bierbrouwerij. Met een achtergrond in bier ingrediënten moet dat wel lukken!

We begonnen met experimenteren en het brouwen van de eerste liters speciaalbier naar eigen recept, een mooi blondbier. De etiketten plakten we met de hand op de flessen. Alle vrije uren gingen op in de bieren. Vrienden, familie en bekende horeca ondernemers moesten proeven! Is het iets? Met steeds meer JA’s op zak gingen we door. Eerst met z’n 3en, maar daarna SOLO verder. 

 

bierbrouwerij

In 2016 werd mijn passie voor ambachtelijk speciaalbier omgezet in een bierbrouwerij. We introduceerden onze eerste 3 bieren in eind 2016; Pilsener, Weizen bier en blond bier. Allemaal Biologisch gebrouwen. Het begin was gemaakt. We brouwen onze bieren in de ketels van andere brouwerijen. Dat gaat goed, maar door de steeds toenemende vraag moeten we soms uitwijken naar andere brouwerijen. Het bier bleek een groot succes en het avontuur werd voortgezet.

Door de vele uitdagingen is het nog maar de vraag of we ooit van een droom op een biervilt zouden komen tot een roestvrijstalen realiteit van een eigen bierbrouwerij. Mijn droom groeit nog steeds groter en het verhaal gaat door.