WEBSHOP

Speciaalbier glas

Solo Beer ProefGlas 25 cl set (6)

Speciaalbier glas

Welk glas hoort bij Solo Beer?

Om optimaal te kunnen genieten van speciaalbier moet je het bier uit het juiste glas drinken. Dat heeft namelijk enorm veel invloed op de smaak en de geur.

Mensen zijn lang op zoek geweest naar het perfecte speciaalbier glas. Lang is Men op zoek geweest naar het beste materiaal om bier uit te drinken. Er werden mokken gemaakt van hout, zandsteen, aardewerk, tin, etc. Uiteindelijk werd ontdekt. Toen bleek dat ook de vorm van het glas per biersoort een groot verschil maakt. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten bierglazen te onderscheiden.

Het Solo Beer glas heeft een slanke hals met een uitwaaierende rand. Het glas staat op een voet. De schuimkraag wordt in dit glas ondersteund en de aroma’s blijven in het glas. Om het glas makkelijk te gebruiken staat het op een voet zodat je het bier makkelijk kunt walsen. Hierdoor komen de smaken en aroma’s beter tot hun recht. Volgens LA Times is het tulpglas “het” glas voor speciaalbier.

Het speciaalbier glas voor de bieren van Solo Beer bevat alle elementen om optimaal speciaalbier uit te drinken. Solo Beer drinkt namelijk het lekkerste uit een officieel glas. Bevat 6 glazen ons samen te drinken.

  • Het officiële glas
  • Materiaal: Glas
  • Inhoud: 6x 25 cl.

1 glas bestellen? dat kan ook klik hier

 21,50 excl. verzending

Uitverkocht

GRATIS VERZENDING
BINNEN GEMERT

GRATIS VERZENDING
VANAF 40,- EURO

GRATIS AFHALEN
OP AFSPRAAK

THUISBEZORGD

1-3 DAGEN IN HUIS

BETAAL MAKKELIJK

VIA IDEAL