Solo Beer ProefGlas 25cl

Welk glas hoort bij Solo Beer?

Om optimaal te kunnen genieten van speciaalbier moet je het bier uit het juiste glas drinken. Dat heeft namelijk enorm veel invloed op de smaak en de geur.

Mensen zijn lang op zoek geweest naar het perfecte speciaalbier glas. Lang is Men op zoek geweest naar het beste materiaal om bier uit te drinken. Er werden mokken gemaakt van hout, zandsteen, aardewerk, tin, etc. Uiteindelijk werd ontdekt. Toen bleek dat ook de vorm van het glas per biersoort een groot verschil maakt. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten bierglazen te onderscheiden.

Het Solo Beer glas heeft een slanke hals met een uitwaaierende rand. Het glas staat op een voet. De schuimkraag wordt in dit glas ondersteund en de aroma’s blijven in het glas. Om het glas makkelijk te gebruiken staat het op een voet zodat je het bier makkelijk kunt walsen. Hierdoor komen de smaken en aroma’s beter tot hun recht. Volgens LA Times is het tulpglas “het” glas voor speciaalbier.
Het speciaalbier glas voor de bieren van Solo Beer bevat alle elementen om optimaal speciaalbier uit te drinken. Solo Beer drinkt namelijk het lekkerste uit een officieel glas. Bevat 6 glazen ons samen te drinken.Het originele Solo Beer glas! Solo Beer drink je het lekkerst uit een origineel glas van Solo Beer. Het glas is per stuk te bestellen. Bestel je een pakketje, dan is de 6e gratis. Klik hier voor het pakket met 6 Solo Beer Glas. Proost!
  • Het officiële glas
  • Materiaal: Glas
  • Inhoud: 25 cl.

 4,25 excl. verzending

GRATIS VERZENDING
BINNEN GEMERT

THUISBEZORGD

1-3 DAGEN IN HUIS

BETAAL MAKKELIJK

VIA IDEAL